Паштет з яловичини від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати паштет зі свинини. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилася рецептом паштету з яловичини.

Інгредієнти:

яловичина (пашина) – 500 г

морква – 1 шт.

цибуля – 2 шт.

масло – 100 г

олія – 20 мл

мускатний горіх – 3 г

насіння коріандру – 3 г

майоран – 3 г

цукор – ½ ч. л.

сіль – 1 ч. л.

перець чорний мелений – ½ ч. л.

9c1616dce88f7af8dd5012085a5ed33a

Приготування:

Наріжте м’ясо на кубики та обсмажте на рослинно-вершковій суміші впродовж 2 хв. – до легкої скоринки.

Обчистіть овочі. Моркву наріжте на соломку, а цибулю – на кубики. Додайте овочі до м’яса та обсмажте впродовж 3 хв.

Висипте все в казан, залийте окропом, накрийте кришкою та поставте на великий вогонь. Коли вода закипить, зменште вогонь до мінімуму та тушкуйте страву годину.

Готове м’ясо та овочі двічі пропустіть через дрібну решітку м’ясорубки. Змішайте масу з перетертим насінням коріандру, майораном, мускатним горіхом, сіллю, перцем та цукром.

Додайте бульйон і м’яке вершкове масло. Вимісіть масу міксером.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)