Паштет з яловичини від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати паштет зі свинини. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилася рецептом паштету з яловичини.

Інгредієнти:

яловичина (пашина) – 500 г

морква – 1 шт.

цибуля – 2 шт.

масло – 100 г

олія – 20 мл

мускатний горіх – 3 г

насіння коріандру – 3 г

майоран – 3 г

цукор – ½ ч. л.

сіль – 1 ч. л.

перець чорний мелений – ½ ч. л.

9c1616dce88f7af8dd5012085a5ed33a

Приготування:

Наріжте м’ясо на кубики та обсмажте на рослинно-вершковій суміші впродовж 2 хв. – до легкої скоринки.

Обчистіть овочі. Моркву наріжте на соломку, а цибулю – на кубики. Додайте овочі до м’яса та обсмажте впродовж 3 хв.

Висипте все в казан, залийте окропом, накрийте кришкою та поставте на великий вогонь. Коли вода закипить, зменште вогонь до мінімуму та тушкуйте страву годину.

Готове м’ясо та овочі двічі пропустіть через дрібну решітку м’ясорубки. Змішайте масу з перетертим насінням коріандру, майораном, мускатним горіхом, сіллю, перцем та цукром.

Додайте бульйон і м’яке вершкове масло. Вимісіть масу міксером.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити