Печінковий кекс з сирною начинкою


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

pechen5

печінка – 500 г

цибуля ріпчаста – 1 шт.

чорний мелений перець – 4 г

сіль – 8 г

яйця – 4 шт. 

манна крупа – 80 г 

твердий сир – 100 г 

олія – 5 мл

рис – 100 г

Промийте та відваріть рис. Наріжте печінку та цибулю на великі шматки. Пропустіть через м’ясорубку з дрібною решіткою. Додайте до печінкового фаршу – яйця, манку, сіль, перець та половину відвареного рису.

До іншої половини рису додайте яйце, натертий сир, сіль та перець. Перемішайте.

У форму перекладіть половину фаршу. Зверху викладіть сирно-рисову начинку, а на неї – решту фаршу. Запікайте 30 хвилин за температури 180°C.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити