Печінковий торт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Готуємо улюблений печінковий торт! До речі, за корисністю печінка значно переважає всі види м’яса, простіше засвоюється і легко поєднується з іншими продуктами. Крім того, печінка містить багато хрому, що допомагає при атеросклерозі й діабеті, вітаміни багатьох груп і корисні мікроелементи

ГОТУЄМО З НАМИ
Кабачковий торт

Як приготувати печінковий торт

Інгредієнти:

  • печінка – 800 г
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • морква – 1 шт.
  • вершкове масло – 200 г
  • яйця – 6 шт.
  • сметана (20%) – 120 мл
  • борошно – 240 г
  • розпушувач – 5 г
  • олія – 20 мл
  • яблука – 300 г
  • журавлина – 400 г
  • цукор – 192 г
  • желатин – 15 г
  • вода – 40 мл
  • куркума – 3 г
  • перець чилі – 1 шт.
  • коньяк – 70 мл
  • фісташки – 50 г
  • чебрець – 2 гілочки
  • сіль – 10 г
  • чорний мелений перець – 6 г

для оздоблення:

  • базилік – 2 листочки
  • журавлина – 3 ягоди
  • подрібнені фісташки – 10 г
  1. Змішайте борошно з розпушувачем. Збийте яйця, додайте до них сметану, цукор, сіль, куркуму, перець чилі та борошно з розпушувачем. Змішайте до однорідності.
  2. Розлийте тісто у три однакові форми, випікайте коржі впродовж 20 хвилин за температури 200°C.
  3. Для конфітюру — замочіть у воді желатин. Почистіть та наріжте шматочками яблука. До журавлини – додайте цукор. Перекрутіть яблука з журавлиною через м‘ясорубку. Протушкуйте пюре на малому вогні впродовж 20 хвилин і охолодіть. Додайте желатин, розтоплений на паровій бані з 1 ст. л. конфітюру.
  4. Для паштету — обсмажте подрібнену цибулю з чебрецем.  Додайте нарізану моркву, поперчіть. Покладіть до овочів порізану печінку, смажте 5 хвилин. Додайте коньяк, коли алкоголь випарується – посоліть, зніміть з вогню і дайте охолонути.
  5. Потім додайте до печінки масло, перебийте блендером до однорідної маси, додайте  подрібнені фісташки.
  6. Викладіть торт у форму в такій послідовності: спочатку корж, потім паштет, далі конфітюр. Повторіть таку ж послідовність ще двічі. Розрівняйте на поверхні торту конфітюр, поставте торт у холодильник на 3 години.

Video: Печінковий торт: рецепт

Як приготувати печінковий торт. Рецепт приготування печінкового торта

ГОТУЄМО З НАМИ
Печінкові котлети – рецепт приготування

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви