Печиво «Кураб’є» від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Алла Ковальчук поділилася секретами створення ніжного, розсипчастого, витонченого – печива «Кураб’є».

Інгредієнти:

борошно – 300 г

вершкове масло – 200 г

цукрова пудра – 80 г

яєчний білок – 1 шт.

абрикосовий джем – 80 г

Читайте також: імбирне печиво – покроковий рецепт на всі випадки життя!

8c37e97579bb3fbf515db8a2dad28

Приготування:

Вершкове масло кімнатної температури перемішайте до однорідності з цукровою пудрою міксером. Додайте білок і збийте до кремоподібного стану.

Додайте двома етапами борошно, розмішуючи ложкою. Замісіть м’яке тісто.

Тісто розкачайте на пласт товщиною 0,5 см. Чаркою виріжте печиво діаметром 3-4 см та викладіть  його на деко.

Ребром чайної ложки зробіть на печиві насічки. У центр кожного печива викладіть джем. Випікайте 10 хвилин за температури 180°C.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити