Пельмені з подвійною начинкою від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Для шанувальників оригінальної кухні Алла Ковальчук розповіла, як приготувати неймовірні подвійні пельмені з начинкою із вареної картоплі та печінки.

Інгредієнти:

куряча печінка – 300 г

шампіньйони – 100 г

картопля – 2 шт.

цибуля – 2 шт.

сіль – 10 г

перець чорний мелений – 5 г

олія – 60 мл

Zagotovka-s-nachinkoj-600x449

Приготування:

Доведіть посолену воду до кипіння. Відваріть у ній почищену та нарізану шматками картоплю.

Обсмажте порізану цибулю на сковороді з олією.

З відвареної картоплі злийте воду та розімніть її товкачем на пюре. Додайте до нього обсмажену цибулю, сіль та перець.

Обсмажте на одній сковороді нарізані цибулю та печериці впродовж 10 хвилин. На іншій – обсмажте курячу печінку впродовж 10 хвилин.

Обсмажені печериці, цибулю та печінку пропустіть через м’ясорубку.  Додайте до маси сіль, перець і перемішайте.

Тісто розкачайте на пласт товщиною 2 мм. Чаркою діаметром 3 см виріжте кружечки.

Візьміть 2 кружечки тіста і з’єднайте їх половинки, формуючи бортик. По одну сторону викладіть начинку з печінкою, а по другу картопляну. Защипніть краї та сформуйте пельмені.

Складайте пельмені на дошку з борошном, зверху також присипте борошном.

Варіть пельмені в бульйоні після пельменів зі свининою впродовж 5 хвилин. Викладайте на тарілку зі шматочком вершкового масла.

Video: Рецепт пельменей с двойной начинкой

Этот рецепт оригинальных пельменей от Аллы Ковальчук покорит даже самых требовательных гурманов...
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму