Пельмені з подвійною начинкою від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Для шанувальників оригінальної кухні Алла Ковальчук розповіла, як приготувати неймовірні подвійні пельмені з начинкою із вареної картоплі та печінки.

Інгредієнти:

куряча печінка – 300 г

шампіньйони – 100 г

картопля – 2 шт.

цибуля – 2 шт.

сіль – 10 г

перець чорний мелений – 5 г

олія – 60 мл

Zagotovka-s-nachinkoj-600x449

Приготування:

Доведіть посолену воду до кипіння. Відваріть у ній почищену та нарізану шматками картоплю.

Обсмажте порізану цибулю на сковороді з олією.

З відвареної картоплі злийте воду та розімніть її товкачем на пюре. Додайте до нього обсмажену цибулю, сіль та перець.

Обсмажте на одній сковороді нарізані цибулю та печериці впродовж 10 хвилин. На іншій – обсмажте курячу печінку впродовж 10 хвилин.

Обсмажені печериці, цибулю та печінку пропустіть через м’ясорубку.  Додайте до маси сіль, перець і перемішайте.

Тісто розкачайте на пласт товщиною 2 мм. Чаркою діаметром 3 см виріжте кружечки.

Візьміть 2 кружечки тіста і з’єднайте їх половинки, формуючи бортик. По одну сторону викладіть начинку з печінкою, а по другу картопляну. Защипніть краї та сформуйте пельмені.

Складайте пельмені на дошку з борошном, зверху також присипте борошном.

Варіть пельмені в бульйоні після пельменів зі свининою впродовж 5 хвилин. Викладайте на тарілку зі шматочком вершкового масла.

Video: Рецепт пельменей с двойной начинкой

Этот рецепт оригинальных пельменей от Аллы Ковальчук покорит даже самых требовательных гурманов...
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)