Перлова каша від Самвела Адамяна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Завдяки родинним рецептам бабусі Самвела Адамяна і його особистим кулінарним секретам – на вашому столі буде ніжна, кремова, неймовірно смачна і ароматна перлова каша.

Інгредієнти:

перлова крупа – 460 г

вода – 1 л 250 мл

сіль – 2 ч. л.

вершкове масло – 50 г

кисляк – 900 мл

24b0b4bd2bb2bad48efefa5775773ee7

Приготування:

Крупу висипте у сито. Ретельно промийте її під холодною водою. Викладіть у миску та залийте кисляком кімнатної температури. Залиште крупу на 1 год.

Знову промийте її під холодною водою та викладіть у каструлю. Залийте водою та доведіть до кипіння. Злийте окріп і знову залийте холодною водою. Додайте сіль, доведіть до кипіння та варіть на повільному вогні впродовж 30 хвилин.

Зніміть каструлю з вогню та закутайте в плед. Залиште на 20 хв. Зніміть плед,  додайте вершкове масло та перемішайте.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму