Перлова каша від Самвела Адамяна


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Завдяки родинним рецептам бабусі Самвела Адамяна і його особистим кулінарним секретам – на вашому столі буде ніжна, кремова, неймовірно смачна і ароматна перлова каша.

Інгредієнти:

перлова крупа – 460 г

вода – 1 л 250 мл

сіль – 2 ч. л.

вершкове масло – 50 г

кисляк – 900 мл

24b0b4bd2bb2bad48efefa5775773ee7

Приготування:

Крупу висипте у сито. Ретельно промийте її під холодною водою. Викладіть у миску та залийте кисляком кімнатної температури. Залиште крупу на 1 год.

Знову промийте її під холодною водою та викладіть у каструлю. Залийте водою та доведіть до кипіння. Злийте окріп і знову залийте холодною водою. Додайте сіль, доведіть до кипіння та варіть на повільному вогні впродовж 30 хвилин.

Зніміть каструлю з вогню та закутайте в плед. Залиште на 20 хв. Зніміть плед,  додайте вершкове масло та перемішайте.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити