Перлова каша від Самвела Адамяна


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Завдяки родинним рецептам бабусі Самвела Адамяна і його особистим кулінарним секретам – на вашому столі буде ніжна, кремова, неймовірно смачна і ароматна перлова каша.

Інгредієнти:

перлова крупа – 460 г

вода – 1 л 250 мл

сіль – 2 ч. л.

вершкове масло – 50 г

кисляк – 900 мл

24b0b4bd2bb2bad48efefa5775773ee7

Приготування:

Крупу висипте у сито. Ретельно промийте її під холодною водою. Викладіть у миску та залийте кисляком кімнатної температури. Залиште крупу на 1 год.

Знову промийте її під холодною водою та викладіть у каструлю. Залийте водою та доведіть до кипіння. Злийте окріп і знову залийте холодною водою. Додайте сіль, доведіть до кипіння та варіть на повільному вогні впродовж 30 хвилин.

Зніміть каструлю з вогню та закутайте в плед. Залиште на 20 хв. Зніміть плед,  додайте вершкове масло та перемішайте.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити