Пиріг із капусти з хризантемами від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

IMG_1849

для тіста:

капуста – 600 г

борошно – 50 г

яйця – 3 шт.

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 2 г

олія – 60 мл

для начинки:

морква – 2 шт.

цибуля – 2 шт.

свинина – 700 г

олія – 40 мл

сіль – 5 г

перець – 2 г

петрушка – 5 гілочок

для крему:

плавлені сирки – 5 шт.

червона капуста – 300 г

сметана 25% – 300 мл

Капусту поріжте на шматки і пропустіть через м‘ясорубку. Додайте до капустяного пюре сіль, чорний мелений перець, яйця та борошно. На розігрітій з олією сковороді спечіть 6 коржів.

Натріть моркву на крупній терці. Цибулю поріжте кубиками і підсмажте до золотистого кольору. Додайте до цибулі моркву і тушкуйте ще протягом 5 хвилин. Подрібніть зелень і додайте до овочів.

М‘ясо пропустіть через м‘ясорубку.  Додайте сіль, перець. Перемішайте.

Сформуйте пиріг, викладаючи на кожен корж спочатку фарш, потім овочі. Накрийте зверху коржем і відправте пиріг на 40 хвилин у духовку, розігріту до 180°C.

Зігніть жолобком кришку від банки з-під оливок. Розріжте пекінську капусту навпіл. По товстих прожилках нижньої частини зробіть надрізи жолобком, не доходячи 2 см до кінця. Приберіть зайве листя.

Вирізайте пелюстки ряд за рядом, поки не дійдете до середини. Опустіть вирізану квітку на 30 хвилин у холодну воду.

Для крему – натріть на терці сирки, додайте сметану. Нашаткуйте червону капусту. Перебийте її у блендері і вичавіть сік. Додайте його до сиркової маси. Остиглий пиріг обмастіть сирковим кремом і прикрасьте хризантемами.

Video: Пирог из капусты с хризантемами от Игоря Мисевича

Смотрите рецепт эффектного пирога из капусты с хризантемами от кулинарного эксперта Игоря Мисевича на сайте шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук