Пиріг з фаршированими яблуками і суфле


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

IMG_2088

яблука – 6 шт.

борошно – 480 г

цукор – 200 г

вершкове масло – 120 г

яйця – 6 шт.

молоко (2,5%) – 150 мл

розпушувач – 5 г

ванільний цукор – 12 г

сіль – 5 г

сир (9%) – 700 г

родзинки – 100 г

курага – 100 г

мигдаль – 100 г

фундук – 100 г

кеш’ю – 100 г

волоські горіхи – 100 г

ром – 100 мл

лимон – 1 шт.

Частину мигдалю подрібніть на борошно. До пшеничного борошна додайте розпушувач, сіль і борошно з мигдалю. Перемішайте.

Яйця збийте з цукром і ванільним цукром. Додайте молоко та вершкове масло. Частинами всипте борошняну суміш і замісіть м’яке еластичне тісто. Оберніть його плівкою і залишіть на 30 хвилин за кімнатної температури.

Курагу подрібніть, змішайте з родзинками, залийте ромом. Сир збийте з цукром і яйцями до пишності. Горіхи подрібніть на крупну крихту. Злийте з сухофруктів ром і додайте горіхи.

Яблука очистіть від шкірки, виріжте серцевину, наповніть сумішшю сухофруктів і горіхів. Збризніть лимонним соком. Тісто розкачайте в пласт, перекладіть у змащену маслом форму з пергаментом. Зайві краї обріжте качалкою.

Викладіть фаршировані яблука. Додайте в кожне яблуко по 1 ч.л. рому. Залийте їх сирною масою. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці впродовж 1 години.

Video: Пирог с фаршированными яблоками и суфле

Смотрите рецепт отличного блюда для самого ответственного торжества на сайте шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити