Плавлений сирок з беконом від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

1464383886_1

Інгредієнти:

сир  15% – 500 г

вершкове масло – 100 г

яйце – 1 шт.

сода – 6 г

сіль – 2,5 г

молоко – 60 мл

бекон – 50 г

Приготування:

До сиру додайте соду і розітріть блендером до однорідності. Додайте вершкове масло, збийте масу.

Потім додайте яйце, сіль і молоко. Ще раз збийте, поставте масу на парову баню і вимішуйте, поки сир не стане рідким.

Наріжте бекон кубиками, покладіть до розплавленого сиру і ще раз перетріть масу блендером. Зніміть з вогню, дайте масі охолонути і покладіть у холодильник.

Video: Как самому приготовить плавленый сырок?

Смотрите рецепт плавленого сыра с беконом от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити