Плавлений сирок з беконом від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

1464383886_1

Інгредієнти:

сир  15% – 500 г

вершкове масло – 100 г

яйце – 1 шт.

сода – 6 г

сіль – 2,5 г

молоко – 60 мл

бекон – 50 г

Приготування:

До сиру додайте соду і розітріть блендером до однорідності. Додайте вершкове масло, збийте масу.

Потім додайте яйце, сіль і молоко. Ще раз збийте, поставте масу на парову баню і вимішуйте, поки сир не стане рідким.

Наріжте бекон кубиками, покладіть до розплавленого сиру і ще раз перетріть масу блендером. Зніміть з вогню, дайте масі охолонути і покладіть у холодильник.

Video: Как самому приготовить плавленый сырок?

Смотрите рецепт плавленого сыра с беконом от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар