Помідори по-арабськи від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

 21-11_Kovalchuk1

Інгредієнти:

помідори – 1,5 кг

телятина (лопатка) – 500 г

цибуля ріпчаста – 1 шт.

яблуко – 1 шт.

перець чилі – 3 шт.

томатна паста – 20 мл

цукор – 25 г

чорний мелений перець – 2 г

червоний мелений перець – 1 г

зіра – 6 г

олія – 20 мл

сіль – 12 г

Дивіться також: Мастер Шеф 6 сезон – нові унікальні рецепти та учасники!

Приготування:

Зробіть на помідорах по три поперечних надрізи, не доходячи до місця кріплення плодоніжки на 1 см.

Пропустіть через м’ясорубку телятину, цибулю та яблуко. Додайте мелену зіру, сіль, чорний мелений перець, червоний мелений перець. Перемішайте фарш та відбийте. Потім скатайте із фаршу кульки та вкладіть їх у розрізи помідорів.

Змастіть форму олією, викладіть в неї фаршировані помідори. Залийте страву сумішшю води, томатної пасти, солі, чорного меленого перцю і цукру. Зверху покладіть цілі перчини чилі.

Запікайте помідори у духовці, розігрітій до 180°C, упродовж 30 хвилин. Потім збільште температуру до 250°C та запікайте страву ще 10 хвилин.

Video: Рецепт помидоров по-арабски

Алла Ковальчук рассказала, как приготовить из помидоров отличную закуску для праздничного стола - смотрите рецепт помидоров по-арабски на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити