Помідорне масло від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

dried-tomato-paste-skromni-4_zps76852170

Інгредієнти:

помідори – 650 г

вершкове масло – 200 г

базилік свіжий – 4 гілочки

орегано мелений – 2 г

чорний мелений перець – 2 г

сіль – 5 г

Приготування:

Скибочки помідорів без шкірки та насіння викладіть на деко, присипте чорним перцем та запікайте у духовці впродовж 20 хвилин за температури 180 °C.

У блендері подрібніть листя базиліку, охолоджені скибочки помідорів та вершкове масло. Додайте сіль та орегано, перемішайте.

Дивитись онлайн Мастер Шеф 6 випуск 5 прямо зараз нові відео від 13.09.2016!

Video: Рецепт помидорного масла

Алла Ковальчук рассказала, как приготовить отличную намазку на хлеб - смотрите рецепт помидорного масла на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму