Пребранац

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

pasulj3

квасоля (плямиста) – 800 г

цибуля – 5 шт.

часник – 3 зубчики

томатний сік – 125 мл

олія – 80 мл

червоний мелений перець – 1 г

паприка – 18 г

чорний мелений перець – 1 г

сіль – 5 г

Півкільця цибулі обсмажте на олії до золотавості, додайте подрібнений часник, мелений червоний перець, паприку, чорний мелений перець та сіль.

Сформуйте пребранац: викладіть у форму шарами попередньо відварену до напівготовності квасолю та цибулю зі спеціями. Залийте розведеним у квасоляному відварі томатним соком. Накрийте форму фольгою. Випікайте 1 год. за температури 180°C.

Video: Как приготовить пребранац?

Смотрите рецепт простого блюда из фасоли на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму
Як варити кукурудзу: рецепт Ігоря Місевича
Як очистити кукурудзу в качанах швидко і просто
Кукурудза запечена в духовці: рецепт покроковий
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича
Солоні огірки: класичний рецепт
Тигровий чізкейк від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Цукерки з яблук: рецепти приготування в домашніх умовах
что приготовить из яблок
Що приготувати з яблук: проста та смачна випічка