Пресоване м’ясо з потрушків


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

пресоване м’ясо з потрушків

печінка куряча – 600 г

сердечка курячі – 200 г

філе куряче – 500 г (2 шт.)

желатин – 10 г

цибуля ріпчаста – 2 шт.

часник – 3 зубчики

сіль – 5 г

перець чорний мелений – 2 г

олія – 40 мл

вода – 40 мл

Обсмажте на олії подрібнену цибулю, додайте порізані на 4 частини сердечка, смажте 5 хв. Потім покладіть нарізану кубиком печінку та куряче філе. Смажте 15 хв.

Перекладіть потрушки в миску. Якщо є зайва рідина – злийте її. Приправте потрушки сіллю, перцем, перемішайте. Додайте розведений желатин.

Викладіть масу на марлю. Заверніть рулетом, краї марлі зав’яжіть вузликом. Притисніть ковбаску дошкою, обгорніть харчовою плівкою та притисніть руками, щоб вийшов пласт завтовшки 4 см. Поставте зверху гніт і відправте всю конструкцію на 12 год. у холодильник. Готове пресоване м’ясо дістаньте з марлі та наріжте шматочками.

Video: Как приготовить прессованное мясо из потрохов?

Смотрите рецепт сытного прессованного мяса из потрохов на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити