Рибні кекси з броколі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

кекси з хеком і броколі

філе хека – 600 г

броколі – 250 г

цибуля – 1 шт.

морква – 1 шт.

яйце – 1 шт.

сметана (20%) – 40 мл

кефір (2,5%) – 40 мл

крохмаль – 60 г

твердий сир «гауда» – 150 г

борошно – 50 г

моцарелла – 100 г

петрушка – 5 гілочок

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 1 г

духмяний мелений перець – 2 г

Пропустіть через м’ясорубку філе хека, цибулю та моркву. Додайте духмяний та чорний мелений перець, посоліть, вимісіть фарш до однорідності.

Окремо змішайте яйце, сметану, кефір, борошно та крохмаль. Додайте до фаршу. Викладіть рибну масу у формочки на ¾ висоти.  У середину кожної формочки покладіть суцвіття броколі, а зверху – моцареллу.

Запікайте кекси у розігрітій до 180°C духовці впродовж 25 хв. Посипте петрушкою.

Video: Как приготовить рыбные кексы с брокколи?

Смотрите рецепты лучших блюд из хека на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму