Рибні пельмені

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Читайте як приготувати особливий хіт 80-х – рибні пельмені з фантастичною начинкою із правильно розмороженого хека та ароматної зелені.

Інгредієнти:

філе хека – 500 г

сало – 30 г

кріп – 2 гілочки

петрушка – 2 гілочки

стебла зеленої цибулі – 2 шт.

сіль – ½ ч. л.

перець – 1/3 ч. л.

лаврове листя – 1 шт.

горошини чорного перцю – 3 шт.

олія – 20 мл

вершки – 30 мл

http://www.dreamstime.com/-image1627980

Приготування:

Розморожене філе хека витріть паперовими рушниками та дрібно наріжте кубиками 2 на 2 мм. Наріжте кубиками 5 на 5 мм цибулю. Стебла зеленої цибулі, петрушку і кріп подрібніть ножем.

Обсмажте цибулю на олії впродовж 3 хвилин.

Сало разом з сіллю перетріть у ступці. Змішайте у мисці філе хека, сало з сіллю, подрібнену зелень, вершки  та перець.

Тісто поділіть на 2 частини. Кожну частину розкачайте на  плоску смугу шириною 10 см та товщиною 2 мм. З одного кінця викладіть начинку. Відступіть 2,5 см і знову викладіть начинку. Так робіть до другого кінця пласта.

Візьміть другу смугу тіста та накрийте начинки. Пальцями притисніть тісто, щоб вийшло повітря. Склянкою діаметром 5 см виріжте пельмені.

Складайте пельмені на дошку з борошном, зверху також присипте борошном.

Додайте в каструлю з водою сіль, горошини чорного перцю, лаврове листя, кріп та олію. Доведіть до кипіння.

Поставте шумівку у воду. Викладіть на неї пельмені та варіть 5 хвилин. Викладайте готові пельмені в тарілку зі шматком вершкового масла.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)