Рис по-перськи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

рис по-перськи

рис (довгозернистий) – 480 г

морква – 1 шт.

цибуля – 1 шт.

арахіс – 100 г

курага – 200 г

родзинки – 100 г

волоські горіхи – 100 г

апельсин – 1 шт.

вершкове масло – 70 г

олія – 20 мл

сіль – 5 г

кардамон – 2 г

аніс – 2 зірочки

барбарис – 10 г 

У розтоплене вершкове масло викладіть замочений у воді рис. Залийте окропом (1 до 1), посоліть, проваріть 15 хв.

Подрібнену цибулю та моркву обсмажте на суміші вершкового масла та олії. Додайте апельсинову цедру, кардамон, аніс, барбарис, замочені родзинки та шматочки кураги, подрібнені горіхи.

Витримайте на вогні кілька хвилин і дістаньте цедру. Перекладіть суміш у відварений рис. Перемішайте та залиште настоюватись на 30 хв.

Video: Как приготовить рис по-персидски?

Устали есть обычный рис? Приготовьте рис по-персидски - смотрите рецепт на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо