Рис по-перськи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

рис по-перськи

рис (довгозернистий) – 480 г

морква – 1 шт.

цибуля – 1 шт.

арахіс – 100 г

курага – 200 г

родзинки – 100 г

волоські горіхи – 100 г

апельсин – 1 шт.

вершкове масло – 70 г

олія – 20 мл

сіль – 5 г

кардамон – 2 г

аніс – 2 зірочки

барбарис – 10 г 

У розтоплене вершкове масло викладіть замочений у воді рис. Залийте окропом (1 до 1), посоліть, проваріть 15 хв.

Подрібнену цибулю та моркву обсмажте на суміші вершкового масла та олії. Додайте апельсинову цедру, кардамон, аніс, барбарис, замочені родзинки та шматочки кураги, подрібнені горіхи.

Витримайте на вогні кілька хвилин і дістаньте цедру. Перекладіть суміш у відварений рис. Перемішайте та залиште настоюватись на 30 хв.

Video: Как приготовить рис по-персидски?

Устали есть обычный рис? Приготовьте рис по-персидски - смотрите рецепт на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Тигровий чізкейк від Лізи Глинської
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Домашній чізкейк без випічки
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить вишневый чизкейк без выпечки пошагово
Вишневий чізкейк без випічки (фоторецепт)
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів