Рисовий пиріг з цукатами


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

рисовий пиріг з цукатами

рис (круглозернистий) – 480 г

молоко (2,5%) – 1 л

цукор – 250 г

лимон – 1 шт.

цукати – 100 г

волоські горіхи – 100 г

яйця – 4 шт.

сіль – 2 г

ванільний цукор – 8 г

вершкове масло – 70 г

м’ята – 1 гілочка

олія – 250 мл

Закип’ятіть молоко з цукром (75 г), дрібкою солі, ванільним цукром та лимонною цедрою. Додайте рис (240 г). Проваріть 20 хв. та остудіть. Додайте подрібнені горіхи та цукати. Введіть збиті жовтки, потім – збиті з цукром (50 г) білки.

Викладіть рисову суміш у змащену маслом форму з пергаментом. Розрівняйте. Випікайте пиріг в розігрітій до 180°C духовці 35 хв.

Для оздоблення – відварений рис (240 г) висушіть на декові з пергаментом впродовж 1 год. за температури 110°C та обсмажте у фритюрі.

Закарамелізуйте вершкове масло з цукром (125 г), з‘єднайте з обсмаженим рисом. Викладіть масу на деко з пергаментом, розрівняйте, остудіть та поламайте на шматочки. Готовий пиріг прикрасьте рисовою карамеллю та м’ятою.

Video: Как приготовить рисовый пирог с цукатами?

Смотрите рецепт сытного рисового пирога с цукатами для всей семьи на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення із соснових шишок
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки польза, чем полезны кабачки
Чим хороший кабачок: 5 доводів
Полунична маргарита (фоторецепт)