Рулет із сирного тіста з сирною начинкою від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

36_main

Інгредієнти:

борошно – 320 г

сир – 200 г

сода – 12 г

цукор – 50 г

сіль – 5 г

олія – 100 мл

кефір 2,5% – 80 мл

чорний чай – 5 г

для начинки:

сир – 300 г

яйце – 1 шт.

цукор – 8 г

сіль –15 г

кріп – 3 гілочки

петрушка – 3 гілочки

олія – 20 мл

часник – 1 зубчик

для соусу:

сметана 20% – 150 мл

гірчиця діжонська – 15 мл

сіль – 3 г

чорний мелений перець – 3 г

петрушка – 3 гілочки

кріп – 3 гілочки

біле сухе вино – 100 мл

мед – 20 мл

Приготування:

Перетріть сир через сито, додайте кефір, олію та цукор. Підмісіть борошно та соду. Залишіть тісто на 10 хвилин.

Заваріть чай. Приготуйте начинку. Змішайте у мисці сир, жовток, цукор та сіль, додайте часник та зелень.

Сформуйте рулет. Розкачайте тісто, викладіть начинку, згорніть рулетом, змастіть його поверхню чаєм та випікайте у духовці впродовж 20 хвилин.

Приготуйте соус. Закип‘ятіть вино, додайте гірчицю, сметану, мед та зелень. Перемішайте.

Video: Как приготовить рулет из творожного теста с творожной начинкой

Смотрите рецепты изысканного блюда из творога от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити