Рулет з грудинки з потрушками


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

рулет з грудинки з потрушками

свиняча грудинка – 750 г

курячі серця – 250 г

курячі шлуночки – 250 г

морква – 1 шт.

цибуля ріпчаста – 1 шт.

курага – 40 г

чорнослив – 40 г

журавлина (сушена) – 40 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 4 г

черствий хліб – 4 шматочки

молоко (2,5%) – 150 мл

яйця – 2 шт.

олія – 20 мл

Сердечка та шлуночки відваріть у воді впродовж 30 хв. Свинячу грудинку розріжте, не дорізаючи до кінця 1 см. Накрийте плівкою та відбийте до товщини 1,5 см. Потім зробіть насічки на відстані 2 см одна від одної, утворюючи сіточку. Натріть м‘ясо сіллю та перцем.

З черствого хліба зріжте скоринку, залийте теплим молоком, відставте на 10 хв. Цибулю наріжте кубиком і обсмажте 3 хв. Додайте натерту на крупній терці моркву і обсмажте ще 3 хв.

Пропустіть через м’ясорубку з крупною решіткою потрушки, відтиснутий хліб, підсмажені овочі. Додайте збиті яйця. Посоліть та поперчіть. Перемішайте.

Курагу та чорнослив наріжте соломкою, сушену журавлину подрібніть ножем.

На пласт грудинки викладіть гіркою фарш, зверху по черзі викладіть курагу, чорнослив та журавлину. Сформуйте рулет, загорніть його в пергамент, а потім в фольгу. Запікайте 1,5 год. за температури 200°С, розріжте фольгу і пергамент та запікайте ще 30 хв. до утворення скоринки.

Video: Как приготовить рулет из грудинки с потрохами?

Смотрите рецепт шикарного праздничного рулета из грудинки с куриными потрохами на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити