Рулет з грудинки з потрушками

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

рулет з грудинки з потрушками

свиняча грудинка – 750 г

курячі серця – 250 г

курячі шлуночки – 250 г

морква – 1 шт.

цибуля ріпчаста – 1 шт.

курага – 40 г

чорнослив – 40 г

журавлина (сушена) – 40 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 4 г

черствий хліб – 4 шматочки

молоко (2,5%) – 150 мл

яйця – 2 шт.

олія – 20 мл

Сердечка та шлуночки відваріть у воді впродовж 30 хв. Свинячу грудинку розріжте, не дорізаючи до кінця 1 см. Накрийте плівкою та відбийте до товщини 1,5 см. Потім зробіть насічки на відстані 2 см одна від одної, утворюючи сіточку. Натріть м‘ясо сіллю та перцем.

З черствого хліба зріжте скоринку, залийте теплим молоком, відставте на 10 хв. Цибулю наріжте кубиком і обсмажте 3 хв. Додайте натерту на крупній терці моркву і обсмажте ще 3 хв.

Пропустіть через м’ясорубку з крупною решіткою потрушки, відтиснутий хліб, підсмажені овочі. Додайте збиті яйця. Посоліть та поперчіть. Перемішайте.

Курагу та чорнослив наріжте соломкою, сушену журавлину подрібніть ножем.

На пласт грудинки викладіть гіркою фарш, зверху по черзі викладіть курагу, чорнослив та журавлину. Сформуйте рулет, загорніть його в пергамент, а потім в фольгу. Запікайте 1,5 год. за температури 200°С, розріжте фольгу і пергамент та запікайте ще 30 хв. до утворення скоринки.

Video: Как приготовить рулет из грудинки с потрохами?

Смотрите рецепт шикарного праздничного рулета из грудинки с куриными потрохами на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт пошагово штруделя с вишней, пошаговый рецепт приготовления вишневого штруделя, как приготовить штрудель с вишней рецепт пошагово, состав вишневого штруделя, как приготовить штрудель с вишней пошагово
Штрудель з вишнею
рецепт вина из красной смородины, рецепт приготовления вина из красной смородины, как приготовить вино из красной смородины, состав вина из красной смородины, как приготовить вино из красной смородины
Вино з червоної смородини