Рулетики з яловичини з болгарським перцем

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

рулетики з яловичини з болгарським перцем

яловичина (лопатка) — 350 г

червоний болгарський перець — 2 шт.

корінь імбиру — 2 см

лимон — 1 шт.

зелена цибуля — 3 стебла

олія — 55 мл

сіль — 5 г

чорний мелений перець — 1 г

для соусу:

цукор — 8 г

яблучний оцет (4-5%) – 20 мл

соєвий соус — 250 мл

корінь імбиру — 2 см

часник — 1 зубчик

Яловичину наріжте слайсами, відбийте та занурте на 10 хв. у суміш лимонного соку, натертого імбиру, солі, чорного меленого перцю та олії.

Червоний болгарський перець наріжте соломкою та обсмажте з олією до напівготовності. На кожен шматок яловичини викладіть по 4 смужки перцю, загорніть у рулетик та зв’яжіть ошпареною окропом зеленою цибулею. Обсмажте впродовж 4 хв.

Для соусу – з‘єднайте соєвий соус, цукор, пропущений через прес часник, яблучний оцет та натертий імбир. Доведіть до кипіння та проваріть 2 хв. Злегка остудіть, процідіть та подавайте з рулетиками.

Video: Как приготовить рулетики из говядины?

Смотрите рецепт рулетиков из говядины болгарским перцем на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)