Салат з печеної картоплі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Baked Potato

картопля – 1 кг

цибуля ріпчаста – 1 шт.

перець чилі – 1 шт.

часник – 2 зубчики

кріп – 5 гілочок

петрушка – 5 гілочок 

олія – ​​40 мл

гірчиця – 40 мл

оцет (9%) – 20 мл

цукор – 4 г

сіль – 5 г

хмелі-сунелі – 3 г

Готуємо салат з печеної картоплі:

1. Помиту картоплю загорніть у фольгу та запікайте у вугіллі 1 год. Подрібніть цибулю, перець чилі, очищений від насіння та плодоніжки, та часник. Дрібно наріжте кріп та петрушку.

2. Змішайте олію, гірчицю, оцет, цукор, сіль, хмелі-сунелі, перець чилі, часник, цибулю та зелень. Кожну картоплину розділіть на 4 частини та додайте до  заправки. Перемішайте. Накрийте салат фольгою та рушником. Дайте настоятися 10 хв.

Video: Як приготувати салат з печеної картоплі?

Дивіться рецепт салату з печеної картоплі на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Печенье с яблоками, финиками и грецкими орехами
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар