Салат-желе

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

image-1da926565903418f4d0ceea2bbba755c8afc32300b908191ce438063416f35cb-V

куряче філе – 500 г (2 шт.)

яблуко – 1 шт.

картопля – 2 шт.

горошок зелений – 200 г

морква – 1 шт.

желатин – 40 г

огірки мариновані – 4 шт.

яйця – 6 шт.

сметана (25%) – 250 мл

гірчиця – 20 мл

сіль – 15 г

цукор – 4 г

чорний мелений перець – 4 г

перець духмяний горошком – 3 шт.

лаврове листя – 2 шт.

лимонний сік – 5 мл

Киньте в окріп з лавровим листям та горошинами духмяного перцю моркву, порізану кубиками. Через 5 хв. додайте картоплю і варіть ще 5 хв. Готові кубики відкиньте на друшляк. Відлийте трохи бульйону – аби остигав.

Розріжте  філе поперек волокон на 3 частини та додайте до овочевого бульйону. Готове м’ясо дістаньте шумівкою та зніміть бульйон з вогню.

Обчищене та нарізане кубиками яблуко полийте лимонним соком.

Желатин залийте остиглим бульйоном на 5 хв.

Для сметанно-гірчичного соусу виделкою перетріть варений жовток, додайте  сметану, гірчицю, цукор і сіль. Збийте виделкою.

Процідіть желатин через сито просто в гарячий бульйон.

Змішайте у великій мисці зелений горошок, порізане кубиками куряче філе, порізані кубиками мариновані огірки, яблуко, картоплю, моркву.

Викладіть соус у бульйон з желатином і перемішайте. Залийте бульйоном салат і перемішайте.

Викладіть у форму, застелену плівкою, половину отриманої маси.

Посередині уздовж форми викладіть варені яйця так, щоб вузька частина одного яйця торкалася широкої частини іншого.

Поверх яєць викладіть другу половину рідкого салату. Щільно накрийте желейну масу кінцями харчової плівки та поставте в холодильник на 4-5 годин.

Video: Как приготовить салат-желе из курицы?

Смотрите рецепт эффектного и вкусного праздничного блюда из курицы от Сергея Калинина из шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму