Самвел Адамян навчить готувати перлову кашу

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ніжні розсипчасті зернятка, які приємно тануть у роті, та неповторний вершковий аромат. Кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» Самвел Адамян навчить готувати найсмачнішу перлову кашу.

Perlovaya-kasha-polza-i-vred-2З крупи, яка коштує копійки, ви приготуєте смачнючу кашу на всю родину. Завдяки родинним рецептам бабусі Самвела Адамяна і його особистим кулінарним секретам – усього за одну годину на вашому столі буде не тільки ніжна, кремова, неймовірно смачна і ароматна перлова каша, а ще й цілих три страви з неї. На вас чекає елегантний, легкий, свіжий і трішки екзотичний салат з перлової крупи під апельсиновим соусом. Також ви приготуєте соковитий, запашний та дуже ситний кавовий пиріг з перловкою та солоними огірочками. А на десерт – хрумкі, солодкі шматочки застиглої карамелі з зернами, що миттю тануть у роті – ваші улюблені козинаки з перлової крупи.

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї суботи (2 квітня) о 9 ранку на СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму