Сергій Калінін навчить готувати фаршировану курку


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Перетворити звичайний обідній стіл на святковий можна за допомогою усього лише одної страви! Не дарма наші мами та бабусі готували її, щоб вразити гостей. Виглядає на мільйон і при цьому заощаджує сімейний бюджет… Апетитна рум’яна скоринка, ніжна начинка із соковитого м’яса та шматочків ароматних грибів. Страва, від якої паморочиться у голові – фаршировані курячі стегенця від Сергія Калініна.

New-ImageЗавдяки секретам одного з кращих кулінарних експертів країни ви приготуєте цю, здавалося б, складну страву усього за годину! Всі, хто скуштує фаршировані курячі стегенця у вашому виконанні, називатимуть вас кулінаром від бога. Адже хто ще може настільки ювелірно зняти шкіру і так рівнесенько начинити її ніжним соковитим фаршем? Та це ще не все, адже ви навчитеся  готувати ще й фаршировану курку без кісток з курагою та горошком. Так, вам не почулося! З порадами від Сергія Калініна та з секретами від його дідуся, ви зможете подати до столу по-справжньому королівську страву – красиву, духмяну, фаршировану курку.

Дивіться шоу «Все буде смачно!» цієї неділі (24 квітня) о 9 ранку на СТБ!



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити