Сергій Калінін навчить готувати курячі сердечка

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ця м’ясна страва обійдеться вам у копійки, адже основний інгредієнт для неї – дешевший навіть за куряче філе чи гомілки. А смак вона має такий вишуканий, що може позмагатися з багатьма ресторанними делікатесами. М’які ніжні м’ясні шматочки з особливим пікантним присмаком у ароматному вершковому соусі – просто тануть у роті. Варто спробувати один – і зупинитися несила. Звичайно, мова йде про курячі сердечка у сметані.

Ви приготуєте найсмачніші курячі серця без проблем, без зайвих витрат і лише за півгодини. А все завдяки рецепту дідуся Сергія Калініна. Незамінний експерт шоу «Все буде смачно!» не тільки відкриє сімейні таємниці приготування, а ще й поділиться особистими секретами. Але це іще не усі обожнювані з дитинства м’ясні смакоти. Ви навчитесь готувати ще одну страву. Поєднання курячої грудочки та печінки, ніжної морквини та смаженої цибульки. Закута у ковбаску однорідна, кремова консистенція з неймовірно насиченим, духмяним ароматом спецій. Так і хочеться скоріш відрізати шматочок і з’їсти його навіть без хліба. Улюблений, рідний, дуже м’ясний смак дитинства – та сама ліверна ковбаса.

kurinye-serdechki

Ви дізнаєтесь унікальні секрети, з якими курячі сердечка перетворяться на коронну страву вашого столу. Вперше побачите, як правильно обирати свіжі курячі серця, котрі матимуть яскравий смак та зберігатимуть користь. Ми покажемо, що треба зробити з кожним сердечком, щоб готова страва не гірчила. Поділимося унікальним способом, який вирішить головну проблему у приготуванні сердечок у сметані – як підготувати серця, щоб вони не перетворилися на шматочки гуми під час смаження? А також – як підготувати сердечка, щоб вони не вийшли сухими?

Дивіться шоу «Все буде смачно!» у суботу (4 лютого) о 9 ранку на СТБ!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму