Шоколадно-м’ятне печиво

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

1411235403_krinkls-shokoladno-myatnoe-pechene

чорний шоколад (78%) – 150 г

какао-порошок – 45 г

вершкове масло – 40 г

борошно – 270 г

м’ята – 12 гілочок

розпушувач – 5 г

цукор – 180 г 

цукрова пудра – 100 г

сіль – 3 г

яйця – 2 шт.

Розтопіть на паровій бані шоколад з вершковим маслом. Листя м‘яти перетріть з цукром  у блендері. Змішайте борошно, какао, розпушувач. Додайте сіль.

Збийте яйця до однорідної маси та додайте до розтопленого шоколаду. Туди ж перекладіть м‘яту з цукром та борошняну суміш. Замісіть тісто та охолодіть його впродовж 1 години.

З охолодженого тіста сформуйте кульки, обкачайте їх у цукровій пудрі, викладіть на деко та випікайте впродовж 20 хвилин за температури 180°C.

Video: Как приготовить шоколадно-мятное печенье?

Смотрите рецепт шоколадно печенья с мятой на сайте шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?
Рецепт: відкритий грибний пиріг
Ліниві вареники
3 швидкі піци
Пивна піца – рецепт
Як приготувати чебуреки
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік