Штрудель з буряком

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

буряки – 4 шт. (1 кг)

борошно – 300 г

яйце – 1 шт.

цибуля – 1шт.

олiя – 40 мл

петрушка – 5 гiлочок

чебрець сухий – 3 г

сiль – 10 г

вершкове масло – 50 г

сир (15%) – 150 г

чорнослив – 8 шт.

панірувальні сухарі – 25 г

часник – 2 зубчики

вода – 125 мл

кунжут – 7 г

винний оцет – 3 мл

для соусу:

сметана (25%) – 250 мл

лимон – 1 шт.

чебрець свіжий – 1 гілочка

базилік зелений – 2 гілочки

сіль – 3 г

Буряки запечіть в рукаві для запікання впродовж 1 год. за температури 200°C. Остудіть. Замісіть витяжне тісто: збийте яйце з сіллю, додайте борошно, воду, олію та винний оцет. Вимісіть, перекладіть у миску та залиште під рушником на 30 хв.

Буряки та цибулю почистіть, наріжте кубиками 5 мм. Цибулю перекладіть на пательню з олією, обсмажте разом з подрібненим часником, перекладіть до буряка.

Замочений у теплій воді чорнослив наріжте соломкою. Подрібніть петрушку. Додайте чорнослив та петрушку до бурякової начинки, посоліть і додайте сухий чебрець. Перетріть через сито сир, змішайте його з сіллю і сухим чебрецем.

Розкачайте на рушнику тісто, витягніть його руками. Змастіть пласт тіста розтопленим вершковим маслом. Присипте 1/3 пласта панірувальними сухарями. Поверх сухарів викладіть шар сиру. А поверх сиру – шар бурякової начинки.

За допомогою рушника згорніть штрудель. Змастіть маслом та посипте обсмаженим кунжутом. Випікайте штрудель впродовж 30 хв. за температури 180°C.

Приготуйте соус: змішайте сметану з цедрою та соком половини лимона, додайте листя чебрецю, подрібнений базилік та сіль, перемішайте. Подавайте разом з буряковим штруделем.

Video: Как приготовить свекольный штрудель?

Смотрите рецепт невероятного свекольного штруделя на сайте шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви