Сирна ковбаса від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Алла Ковальчук розповіла, як приготувати сирну ковбаску з різнокольоровою начинкою із сухофруктів, що просто тане у роті.

Інгредієнти:

пісочне печиво – 400 г

вершкове масло – 300 г

цукор – 150 г

сир (будь-якої жирності) – 400 г

курага – 70 г

родзинки – 75 г

цукати – 70 г

Читайте також: ковбаса кров`яна – рецепт класичний!

IMG_1241

Приготування:

Цукати  наріжте на шматочки розміром як родзинки. Замочіть їх разом з родзинками в теплій воді на 5-7 хвилин. Обсушіть їх паперовим рушником.

Міксером збийте вершкове масло кімнатної температури з цукром на однорідну повітряну масу.

Сир перетріть через сито та з’єднайте з маслом. Додайте подрібнене на крихти печиво. Все добре перемішайте ложкою. Курагу наріжте на дрібні кубики і разом з цукатами та родзинками додайте до сирної маси. Ще раз добре перемішайте.

Сформуйте сирну ковбасу так само, як і шоколадну. Залиште в холодильнику на 1-2 години.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
3 рецепта страв зі свинини і телятини на будь-який смак
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки