Сирна лазанья

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Інгредієнти:

для коржів:

  • твердий сир «гауда» – 1 кг
  • картопляний крохмаль — 30 г
  • часник — 2 зубчики

для начинки:

  • бекон — 400 г
  • помідори (середні) – 3 шт.
  • червоний болгарський перець — 2 шт.
  • твердий сир «пармезан» – 100 г
  • шампіньйони — 500 г (16 шт.)
  • цибуля — 2 шт.
  • олія — 80 мл
  • часник  – 2 зубчики
  • сіль — 2 г
  • панірувальні сухарі — 75 г

для сирного соусу «бешамель»:

  • вершкове масло — 100 г
  • твердий сир «чеддер» – 150 г
  • борошно — 100 г
  • молоко — 1 л
  • мелений мускатний горіх — 1 г
  • мелений білий перець — 3 г
  • сіль — 5 г

Покроковий рецепт приготування

  1. Твердий сир натріть на дрібну терку, додайте часник та крохмаль. Перемішайте, розділіть масу на 5 коржів.
  2. Викладіть коржі на деко з пергаментом, притисніть качалкою для щільності. Випікайте за температури 180°C впродовж 3-4 хвилин.
  3. Для сирного соусу «бешамель» – розтопіть вершкове масло, додайте борошно та смажте до золотавості. Влийте молоко, перемішайте. Додайте натертий сир «чеддер», мелений мускатний горіх, мелений білий перець та сіль. Готуйте соус до консистенції густої сметани.
  4. Для начинки – обсмажте на олії подрібнену цибулю зі слайсами шампіньонів, наприкінці додайте часник, посоліть. Болгарський перець обсмажте до м‘якості. Помідори наріжте кільцями, а бекон — кубиком.
  5. Сформуйте лазанью: змащену форму присипте сухарями, викладіть сирний корж. На нього покладіть шар грибів, змастіть соусом. Знову покладіть корж, потім шар бекону та соус.
  6. На наступний корж викладіть смажений перець. На ще один корж – помідори та соус. Покладіть останній корж, змастіть соусом, притрусіть слайсами пармезану. Випікайте лазанью 15 хвилин за температури 180°C.

Video: Як приготувати сирну лазанью?

Дивіться рецепт сирної лазаньї на Все буде смачно
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви