Сирна лазанья

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Інгредієнти:

для коржів:

  • твердий сир «гауда» – 1 кг
  • картопляний крохмаль — 30 г
  • часник — 2 зубчики

для начинки:

  • бекон — 400 г
  • помідори (середні) – 3 шт.
  • червоний болгарський перець — 2 шт.
  • твердий сир «пармезан» – 100 г
  • шампіньйони — 500 г (16 шт.)
  • цибуля — 2 шт.
  • олія — 80 мл
  • часник  – 2 зубчики
  • сіль — 2 г
  • панірувальні сухарі — 75 г

для сирного соусу «бешамель»:

  • вершкове масло — 100 г
  • твердий сир «чеддер» – 150 г
  • борошно — 100 г
  • молоко — 1 л
  • мелений мускатний горіх — 1 г
  • мелений білий перець — 3 г
  • сіль — 5 г

Покроковий рецепт приготування

  1. Твердий сир натріть на дрібну терку, додайте часник та крохмаль. Перемішайте, розділіть масу на 5 коржів.
  2. Викладіть коржі на деко з пергаментом, притисніть качалкою для щільності. Випікайте за температури 180°C впродовж 3-4 хвилин.
  3. Для сирного соусу «бешамель» – розтопіть вершкове масло, додайте борошно та смажте до золотавості. Влийте молоко, перемішайте. Додайте натертий сир «чеддер», мелений мускатний горіх, мелений білий перець та сіль. Готуйте соус до консистенції густої сметани.
  4. Для начинки – обсмажте на олії подрібнену цибулю зі слайсами шампіньонів, наприкінці додайте часник, посоліть. Болгарський перець обсмажте до м‘якості. Помідори наріжте кільцями, а бекон — кубиком.
  5. Сформуйте лазанью: змащену форму присипте сухарями, викладіть сирний корж. На нього покладіть шар грибів, змастіть соусом. Знову покладіть корж, потім шар бекону та соус.
  6. На наступний корж викладіть смажений перець. На ще один корж – помідори та соус. Покладіть останній корж, змастіть соусом, притрусіть слайсами пармезану. Випікайте лазанью 15 хвилин за температури 180°C.

Video: Як приготувати сирну лазанью?

Дивіться рецепт сирної лазаньї на Все буде смачно
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Глінтвейн — новорічний рецепт
Імбирні пряники
Піца від Вінченцо Барба і Олександра Кривошапко (Все буде смачно)
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт оливье с яблоком и свежим огурцом, рецепт приготовления оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом, состав оливье с яблоком и свежим огурцом, как приготовить оливье с яблоком и свежим огурцом
Олів’є з яблуком і свіжим огірком
рецепт салата мимоза с картошкой и огурцом, рецепт приготовления салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом, состав салата мимоза с картошкой и огурцом, как приготовить салат мимоза с картошкой и огурцом
Салат Мімоза з картоплею і огірком