Сирні млинці від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Алла Ковальчук вже розповідала, як приготувати класичні налисники та млинці-вузлики. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилися рецептом не менше смачних сирних млинців.

Інгредієнти:

сир – 200 г

молоко – 210 мл

борошно – 120 мл

яйця – 3 шт.

олія – 35 мл

цукор – 25 г

сіль – 3 г

какао – 25 г

Блинчики-с-творогом-по-французски1

Приготування:

Сир перетріть через сито, а яйця розмішайте віничком. Додайте яйця до сиру та розмішайте до однорідності.

Додайте молоко та перемішайте, а потім додайте цукор, сіль і знову перемішайте.

Додайте борошно та перемішайте до однорідності. Додайте олію та знову перемішайте.

Від готового тіста відокремте ¼ частину. Какао розмішайте з 3 ст. л. молока. Додайте тісто до какао. Перемішайте.

Накрийте миску з тістом рушником і залиште на столі на 20 хвилин.

Вилийте 2/3 ополоника білого тіста на сковороду та розподіліть рівномірно по її поверхні.

1 ст. л. шоколадного тіста вилийте тонкою цівкою спіраллю на біле тісто. Смажте млинці по 1 хвилині з кожного боку на середньому вогні. Остудіть та скрутіть з них трубочки.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити