Сирні пишки від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Якщо ви вже навчилися готувати класичні та м’ясні пишки, настав час опанувати рецепт і сирних пишок від Алли Ковальчук.

інгредієнти:

борошно – 275 г

сир (9%) – 400 г

манка – 2 ст. л.

яйця – 1 шт.

цукор – 150 г

олія – 2 ст. л.

сметана (15%) – 2 ст. л.

вода – 80 мл

сода – 1/3 ч. л.

fb7463901580

Приготування:

Перетріть сир через сито. У мисці змішайте олію, яйце, цукор, манку, сметану і соду. Вимішайте все до однорідності.

Змішайте суміш з перетертим сиром, додайте борошна і вимішайте тісто.

Поділіть його на 6 частин. Сформуйте сирні пишки.

Викладіть на деко, застелене пергаментом. Випікайте у духовці за температури 180°C 20 хвилин.

Готові пишки полийте цукровим сиропом.

Приготуйте сироп. Налийте в сотейник воду. Насипте цукру. Додайте лимонний сік. Доведіть суміш до кипіння і варіть 2 хвилини.

Приготуйте сироп. Налийте в сотейник воду. Насипте цукру. Доведіть суміш до кипіння і варіть 2 хвилини.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму