Сирний зефір від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

 zef3

Інгредієнти:

сир 9% – 400 г

желатин – 15 г

молоко 3,2% – 120 мл

цукрова пудра – 50 г

чорна смородина – 50 г

Приготування:

Збийте сир до однорідності. Заморожену смородину обдайте окропом, перетріть через сито.

Додайте до сиру перетерті ягоди, цукрову пудру та розчинений  у молоці  желатин. Вимісіть масу і охолодіть її протягом 10 хвилин.

Потім перекладіть у кулінарний мішок. Видавіть на деко зефіринки і ще на годину відправте в холодильник.

Читайте також: 

Зефір домашній

Паска царська

 

Video: Рецепт зефира из творога

Алл Ковальчук рассказала, как приготовить воздушный и полезный десерт из творог - смотрите рецепт на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити