Сирний зефір від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

 zef3

Інгредієнти:

сир 9% – 400 г

желатин – 15 г

молоко 3,2% – 120 мл

цукрова пудра – 50 г

чорна смородина – 50 г

Приготування:

Збийте сир до однорідності. Заморожену смородину обдайте окропом, перетріть через сито.

Додайте до сиру перетерті ягоди, цукрову пудру та розчинений  у молоці  желатин. Вимісіть масу і охолодіть її протягом 10 хвилин.

Потім перекладіть у кулінарний мішок. Видавіть на деко зефіринки і ще на годину відправте в холодильник.

Читайте також: 

Зефір домашній

Паска царська

 

Video: Рецепт зефира из творога

Алл Ковальчук рассказала, как приготовить воздушный и полезный десерт из творог - смотрите рецепт на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму