Сирно-м‘ятне парфе від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

2345

Інгредієнти:

для парфе:

cир 15% – 500 г

вершкове масло – 75 г

чорний шоколад – 50 г

желатин – 15 г

вершки 33% – 300 мл

м‘ята – 5 гілочок

цукор – 75 г

молоко 2,5% – 100 мл

для коржа:

борошно – 320 г

цукор – 50 г

вершкове масло – 200 г

яйце – 1 шт.

какао – 40 г

сода – 6 г

Приготування:

Збийте масло з цукром, додайте яйце, какао, борошно та соду.  Вимісіть тісто. Сформуйте корж, викладіть його на деко і випікайте впродовж 10 хвилин.

Готовий корж поламайте на шматки і збийте у блендері з маслом та шоколадом. Викладіть у банки, охолодіть.

До сиру додайте перетерту з цукром м‘яту, вершки та розчинений желатин. Перемішайте, розкладіть у банки поверх коржа і поставте у холодильник на 2-3 години.

Video: Как приготовить творожно-мятное парфе?

Смотрите рецепт изысканного творожного десерта от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити