Сирно-м‘ятне парфе від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

2345

Інгредієнти:

для парфе:

cир 15% – 500 г

вершкове масло – 75 г

чорний шоколад – 50 г

желатин – 15 г

вершки 33% – 300 мл

м‘ята – 5 гілочок

цукор – 75 г

молоко 2,5% – 100 мл

для коржа:

борошно – 320 г

цукор – 50 г

вершкове масло – 200 г

яйце – 1 шт.

какао – 40 г

сода – 6 г

Приготування:

Збийте масло з цукром, додайте яйце, какао, борошно та соду.  Вимісіть тісто. Сформуйте корж, викладіть його на деко і випікайте впродовж 10 хвилин.

Готовий корж поламайте на шматки і збийте у блендері з маслом та шоколадом. Викладіть у банки, охолодіть.

До сиру додайте перетерту з цукром м‘яту, вершки та розчинений желатин. Перемішайте, розкладіть у банки поверх коржа і поставте у холодильник на 2-3 години.

Video: Как приготовить творожно-мятное парфе?

Смотрите рецепт изысканного творожного десерта от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)