Сирно-м‘ятне парфе від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

2345

Інгредієнти:

для парфе:

cир 15% – 500 г

вершкове масло – 75 г

чорний шоколад – 50 г

желатин – 15 г

вершки 33% – 300 мл

м‘ята – 5 гілочок

цукор – 75 г

молоко 2,5% – 100 мл

для коржа:

борошно – 320 г

цукор – 50 г

вершкове масло – 200 г

яйце – 1 шт.

какао – 40 г

сода – 6 г

Приготування:

Збийте масло з цукром, додайте яйце, какао, борошно та соду.  Вимісіть тісто. Сформуйте корж, викладіть його на деко і випікайте впродовж 10 хвилин.

Готовий корж поламайте на шматки і збийте у блендері з маслом та шоколадом. Викладіть у банки, охолодіть.

До сиру додайте перетерту з цукром м‘яту, вершки та розчинений желатин. Перемішайте, розкладіть у банки поверх коржа і поставте у холодильник на 2-3 години.

Video: Как приготовить творожно-мятное парфе?

Смотрите рецепт изысканного творожного десерта от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Тигровий чізкейк від Лізи Глинської
Чізкейк з ягодами від Яни Станішевської
Чізкейк Нью-Йорк від Лізи Глинської
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Домашній чізкейк без випічки
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить вишневый чизкейк без выпечки пошагово
Вишневий чізкейк без випічки (фоторецепт)
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів