Інгредієнти:
для парфе:
cир 15% – 500 г
вершкове масло – 75 г
чорний шоколад – 50 г
желатин – 15 г
вершки 33% – 300 мл
м‘ята – 5 гілочок
цукор – 75 г
молоко 2,5% – 100 мл
для коржа:
борошно – 320 г
цукор – 50 г
вершкове масло – 200 г
яйце – 1 шт.
какао – 40 г
сода – 6 г
Приготування:
Збийте масло з цукром, додайте яйце, какао, борошно та соду. Вимісіть тісто. Сформуйте корж, викладіть його на деко і випікайте впродовж 10 хвилин.
Готовий корж поламайте на шматки і збийте у блендері з маслом та шоколадом. Викладіть у банки, охолодіть.
До сиру додайте перетерту з цукром м‘яту, вершки та розчинений желатин. Перемішайте, розкладіть у банки поверх коржа і поставте у холодильник на 2-3 години.