Скірлі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

скірлі

вівсяні пластівці («геркулес») – 200 г

свинина (лопатка) – 700 г

цибуля ріпчаста – 3 шт.

морква – 1 шт.

часник – 2 зубчики

томатна паста – 60 г

біле сухе вино – 50 мл

вершкове масло – 100 г

чебрець (сухий) – 3 г

аніс – 1 зірочка

сіль – 15 г

чорний мелений перець – 15 г

білий мелений перець – 3 г

лавровий лист – 1 шт.

чорний перець горошком – 4 шт.

духмяний перець горошком – 4 шт.

петрушка – 10 гілочок

олія – 20 мл

Зваріть бульйон: свинячу кістку залийте 1 л холодної води. Додайте моркву, цибулю, часник, сіль, лавровий лист, чорний та духмяний перець горошком, аніс. Проваріть 45 хв. та процідіть.

Обсмажте до прозорості подрібнену цибулину з часником. Додайте перекручене через м‘ясорубку м‘ясо, обсмажте до посвітління. Покладіть томатну пасту, влийте вино та 1 скл. бульйону. Посоліть та поперчіть. Тушкуйте 15 хв.

Ще одну цибулину наріжте чвертькільцями і обсмажте на вершковому маслі до рум’яності. Додайте вівсяні пластівці, сіль, чебрець, чорний та білий мелений перець. Смажте 7 хв.

На обсмажену вівсянку викладіть фарш, посипте подрібненою петрушкою та чорним меленим перцем.

Video: Как приготовить скирли?

Смотрите рецепт традиционного ирландского блюда из овсянки на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити