Слив’янка

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Slivovaya_nastoyka_2

сливы — 1 кг

водка — 0,5 л

сахар — 200 г

апельсин — 1 шт.

Очистите сливы от косточек, сложите в миску и растолките, чтобы сливы пустили сок. Натрите на мелкую терку цедру апельсина. Затем снимите ножом белый слой и нарежьте апельсин дольками.

Сложите сливы и измельченный апельсин в 1,5 л банку. Засыпьте сахаром, закройте капроновой крышкой и взболтайте. Оставьте сливы с сахаром на 5 суток в темном месте, чтобы образовался сироп.

После этого процедите сливовый сироп через марлю. Добавьте водку, перелейте жидкость в бутылку и положите туда апельсиновую цедру. Тщательно взболтайте. Поставьте сливянку настаиваться в темное место минимум на сутки.

Video: Как приготовить сливянку?

Смотрите рецепты отличной сливовой настойки на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук