Сливова ковбаса

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

zhenya

сливи – 2 кг

цукор – 1,4 кг

мелений коріандр – 2 г

вода – 1 л

Залийте сливи водою та відваріть впродовж 20 хвилин. Потім перетріть через сито на пюре. Додайте до пюре цукор та уварюйте масу впродовж 1 години. Наприкінці приготування додайте мелений коріандр та перемішайте.

Вистеліть дно та стінки чашок пергаментом. Розподіліть по чашках сливову масу. Загорніть пергамент поверх маси «цукеркою» та відправте чашки у холодильник на 2 години. Дістаньте готову сливову ковбасу із форм та подавайте до столу.

Video: Сливовая колбаса от Евгения Клопотенко

Смотрите рецепт необычного сливового десерта от победителя шоу Мастер Шеф на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук