Сливова ковбаса


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

zhenya

сливи – 2 кг

цукор – 1,4 кг

мелений коріандр – 2 г

вода – 1 л

Залийте сливи водою та відваріть впродовж 20 хвилин. Потім перетріть через сито на пюре. Додайте до пюре цукор та уварюйте масу впродовж 1 години. Наприкінці приготування додайте мелений коріандр та перемішайте.

Вистеліть дно та стінки чашок пергаментом. Розподіліть по чашках сливову масу. Загорніть пергамент поверх маси «цукеркою» та відправте чашки у холодильник на 2 години. Дістаньте готову сливову ковбасу із форм та подавайте до столу.

Video: Сливовая колбаса от Евгения Клопотенко

Смотрите рецепт необычного сливового десерта от победителя шоу Мастер Шеф на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити