Сливове клафуті


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

 

сливи — 250 г (8 шт.)

борошно — 60 г

молоко 2,6% — 200 мл

цукор — 120 г

сіль — 2 г

яйця — 4 шт.

вершкове масло — 50 г

цукрова пудра — 10 г

Відділіть білки від жовтків. Жовтки розітріть з цукром. Поступово додайте до жовтків борошно, влийте тоненькою цівкою молоко та додайте м‘яке вершкове масло.

Збийте тісто міксером на малих обертах до консистенції рідкої сметани. Охолоджені білки 2х яєць збийте з дрібкою солі до гострих піків. Обережно викладіть їх у тісто.

Сливи очистіть від кісточок та наріжте скибочками завтовшки 1-1,5 см. Форму для випікання змастіть вершковим маслом та присипте цукром.

Налийте тісто у форми, занурте у нього нарізані сливи. Накрийте форми фольгою з отвором та випікайте 30 хвилин за температури 200°C.

За 10 хвилин до готовності зніміть фольгу, продовжуйте випікати до утворення золотавої скоринки. Готове охолоджене клафуті присипте цукровою пудрою.

Video: Как приготовить сливовое клафути?

Смотрите рецепты сливовых блюд от Аллы Ковальчук на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити