Сливовий крамбл


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

slivovyj-krambl

сливи — 600 г

вершкове масло — 200 г

борошно — 200 г

цукор  — 130 г 

цільні вівсяні пластівці — 300 г

апельсин — 1 шт.

ванільний цукор — 4 г

волоські горіхи — 100 г

мелена кориця — 4 г 

вершкове морозиво — 150 г

Змішайте цукор із натертим охолодженим вершковим маслом. Додайте вівсяні пластівці, борошно та ванільний цукор. Перемішайте тісто виделкою   до утворення однорідної крихти.

Форму для випікання змастіть вершковим маслом, викладіть тісто шаром в 1 см та припечіть його впродовж 5 хвилин  за температури 200°C. Тісто, що залишилося, поставте у холодильник. Дістаньте корж з духовки та злегка остудіть.

Приготуйте начинку. Сливи очистіть від кісточок та наріжте скибочками завтовшки 1 см. Подрібніть качалкою волоські горіхи до крихт середнього розміру, витисніть сік з апельсина, з‘єднайте зі сливами. Додайте до начинки цукор та мелену корицю. Перемішайте.

Викладіть начинку на підпечений корж, розрівняйте. Зверху розподіліть тісто, що залишилося. Випікайте крамбл за температури 200°C  5 хвилин, потім зменште температуру до 160°C і продовжуйте випікати ще 25 хвилин. Подавайте крамбл гарячим, з кулькою вершкового морозива.

Video: Как приготовить сливовый крамбл?

Смотрите рецепт отличного десерта из сливы на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити