Солодкий капустяний штрудель від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

hqdefault

капуста – 600 г

яйця – 4 шт.

яблука – 4 шт.

сметана – 50 мл

молоко 2,5% – 200 мл

вершкове масло – 30 г

цукор – 140 г

кориця – 2 г

борошно – 200 г

сіль – 2 г

для соусу:

молоко 3,2% – 500 мл

ваніль – 1 стручок

цукор – 60 г

вершкове масло – 20 г

жовтки – 2 шт.

кукурудзяний крохмаль – 25 г

Нашаткуйте капусту, відваріть її у молоці протягом 15 хвилин.

Почистіть і поріжте кубиками яблука. Розтопіть у сковороді масло і цукор. Висипте порізані яблука і додайте корицю. Обсмажуйте до золотистого кольору.

Додайте до сотейника, де вариться капуста, столову ложку цукру і залиште на маленькому вогні ще на 15 хвилин. Потім зніміть капусту з вогню, злийте залишки молока і  перебийте її у блендері. Додайте до капусти борошно, яйця і сіль. Добре вимісіть тісто. Окремо збийте 2 яйця з цукром та сметаною.

Викладіть капустяне тісто на пергамент. Розподіліть яблучну начинку. Загорніть штрудель, змастіть його яєчно-сметанною сумішшю і випікайте у розігрітій до 180°C духовці протягом 25 хвилин.

Приготуйте соус. Закип‘ятіть молоко з ваніллю. Окремо збийте жовтки з цукром і додайте крохмаль. Продовжуючи збивати масу, влийте до неї молоко з ваніллю. Проваріть соус до загущення. Додайте вершкове масло. Подавайте до штруделя.

 

Video: Сладкий капустный штрудель от Игоря Мисевича

Смотрите рецепт сладкого капустного штруделя от Игоря Мисевича на сайте шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук