Стір-фрай з курячих потрушків

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

стір-фрай з курячих потрушків (3)

курячі сердечка – 200 г

курячі шлуночки – 200 г

куряча печінка – 200 г

болгарський перець червоний – 1 шт.

цибуля – 1 шт.

кунжут білий (обсмажений) – 20 г

олія – 40 мл

соєвий соус – 80 мл

цукор – 100 г

крохмаль – 10 г

перець чорний мелений – 3 г

часник – 2 зубчики

корінь імбиру – 3 см

вода – 10 мл

Обсмажте на розігрітій з олією сковороді шлунки впродовж 5 хв., додайте сердечка, а через 5 хв. – печінку. Смажте все разом ще 5 хв.

Окремо обсмажте до прозорості нарізану чвертькільцями цибулю. Додайте нарізаний соломкою болгарський перець і смажте ще 5 хв. Потім покладіть нарізаний тонкою соломкою корінь імбиру та вичавіть часник.

Для соусу – змішайте соєвий соус, цукор, розведений крохмаль, мелений чорний перець.

Викладіть овочі на сковороду до потрушків, додайте соус, перемішайте і смажте 5 хв. Готовий стір-фрай присипте обсмаженим кунжутом.

Video: Как приготовить стир-фрай из куриных потрошков?

Смотрите рецепт стир-фрая из куриных потрошков на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Солоні огірки: класичний рецепт
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервированные огурцы (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму