Свинина з полуничним стрижнем


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

iStock-4743503382

свинина (корейка) — 1 кг

томатна паста — 45 г

цукор — 25 г

мелений коріандр — 3 г

паприка — 3 г

чорний мелений перець — 3 г

сіль — 5 г  

свіжий базилік (зелений) — 5 гілочок

олія — 30 мл

для полуничного стрижня:

полуниця — 350 г

цукрова пудра — 35 г

червоне десертне вино — 50 мл

апельсин — 1 шт.

Готуємо свинину з полуничним стрижнем:

1. Замаринуйте м‘ясо. Для цього змішайте томатну пасту, цукор, олію, паприку, коріандр, чорний мелений перець та сіль. Покладіть у маринад м‘ясо і увімніть його масажними рухами. Накрийте миску плівкою та поставте у холодильник на 2-3 години.

2. Приготуйте полуничний стрижень. Полуницю подрібніть на пюре, додайте цукрову пудру. Натріть цедру половини апельсина. Перекладіть полуничне пюре у сотейник, влийте вино, додайте апельсинову цедру.

3. Проваріть полуничну масу до загущення впродовж 3-5 хв. Потім остудіть і поставте у холодильник на 20 хв.

4. Вистеліть харчову плівку у кілька шарів. Налийте на середину плівки охолоджене полуничне пюре та сформуйте стрижень. Краї плівки зав‘яжіть на вузол із обох боків. Покладіть стрижень у морозилку на 3 години.

5. У замаринованій свинині зробіть хрестоподібний розтин по центру уздовж шматка. У розтин вставте заморожений полуничний стрижень. Покладіть м‘ясо у рукав для запікання, з боків обкладіть полуницею.

6. Випікайте свинину із полуничним стрижнем за температури 180 °C впродовж 1 години. Готове м‘ясо викладіть на тарілку, полийте соком, що виділився. Прикрасьте свіжою полуницею та листочками базиліку.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити