Свинина з полуничним стрижнем

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

iStock-4743503382

свинина (корейка) — 1 кг

томатна паста — 45 г

цукор — 25 г

мелений коріандр — 3 г

паприка — 3 г

чорний мелений перець — 3 г

сіль — 5 г  

свіжий базилік (зелений) — 5 гілочок

олія — 30 мл

для полуничного стрижня:

полуниця — 350 г

цукрова пудра — 35 г

червоне десертне вино — 50 мл

апельсин — 1 шт.

Готуємо свинину з полуничним стрижнем:

1. Замаринуйте м‘ясо. Для цього змішайте томатну пасту, цукор, олію, паприку, коріандр, чорний мелений перець та сіль. Покладіть у маринад м‘ясо і увімніть його масажними рухами. Накрийте миску плівкою та поставте у холодильник на 2-3 години.

2. Приготуйте полуничний стрижень. Полуницю подрібніть на пюре, додайте цукрову пудру. Натріть цедру половини апельсина. Перекладіть полуничне пюре у сотейник, влийте вино, додайте апельсинову цедру.

3. Проваріть полуничну масу до загущення впродовж 3-5 хв. Потім остудіть і поставте у холодильник на 20 хв.

4. Вистеліть харчову плівку у кілька шарів. Налийте на середину плівки охолоджене полуничне пюре та сформуйте стрижень. Краї плівки зав‘яжіть на вузол із обох боків. Покладіть стрижень у морозилку на 3 години.

5. У замаринованій свинині зробіть хрестоподібний розтин по центру уздовж шматка. У розтин вставте заморожений полуничний стрижень. Покладіть м‘ясо у рукав для запікання, з боків обкладіть полуницею.

6. Випікайте свинину із полуничним стрижнем за температури 180 °C впродовж 1 години. Готове м‘ясо викладіть на тарілку, полийте соком, що виділився. Прикрасьте свіжою полуницею та листочками базиліку.

Video: Як приготувати свинину з полуничним стрижнем?

Дивіться рецепт свинини з полуничним стрижнем на сайті кулінарного проекту Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею