Свинні пельмені від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» розповіла, як приготувати ситні та ароматні – домашні пельмені зі свининою.

Інгредієнти:

свинина – 300 г

бекон – 30 г

цибуля – 1 шт.

часник – 3 зубчики

петрушка – 2 гілочки

чорний мелений перець – 5 г

сіль – 10 г

коріандр – 3 г

червоний мелений перець – 3 г

лаврове листя – 2 шт.

капуста – ¼ шт. 

in3YCdYpWX

Приготування:

Бекон наріжте кубиками та обсмажте, поки не стане хрустким. Наріжте шматочками свинний ошийок. Наріжте цибулину та капусту. Обчистіть часник.

Пропустіть  через м’ясорубку  спочатку цибулю, часник і капусту, а потім бекон, петрушку і ошийок.

Додайте яйце, сіль, чорний і червоний мелені перці та коріандр. Вимішайте фарш руками та відбийте його в мисці.

Тісто розкачайте на пласт товщиною 2 мм. Чаркою діаметром 3 см виріжте кружечки. У кожен кружечок викладіть начинку та сформуйте пельмені. Викладіть пельмені на дошку з борошном, зверху також присипте борошном.

Доведіть воду до кипіння з сіллю, перцем, лавровим листям та олією. Поставте у воду шумівку. Висипте пельмені та варіть 5 хв.  Викладайте готові пельмені в тарілку зі шматком вершкового масла.

Video: Свинні пельмені від Алли Ковальчук

Кулинарный эксперт шоу "Все буде смачно!" Алла Ковальчук рассказала, как приготовить сытный обед для всей семьи...


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити