Тимбаль

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

тімбаль

філе хека – 750 г

макарони («Букатіні») – 300 г

сир твердий – 100 г

томати – 5 шт.

маслини (без кісточок) – 10 шт.

яйце – 2 шт.

цибуля ріпчаста – 1 шт.

часник – 2 зубчики

вершки (33%) – 60 мл

вершкове масло – 20 г

сіль – 15 г

олія – 60 мл 

Відварені до напівготовності макарони обдайте окропом, додайте вершкове масло та остудіть.

Для начинки обсмажте подрібнену цибулю, часник, кубики помідорів без шкірки, шматочки маслин. Змішайте окремо яйця, вершки, сіль та нарізане кубиком філе хека. Додайте до суміші остиглу засмажку, перемішайте.

Змастіть форму маслом. Викладіть по спіралі макарони, закриваючи дно та борти. Потім покладіть шар тертого сиру, далі – начинку, і зверху по спіралі викладіть кришечку з макаронів.

Накрийте форму фольгою та відправте у духовку, розігріту до 180°C, на 40 хв. За 10 хв. до готовності зніміть фольгу.

Video: Как приготовить тимбаль?

Смотрите рецепт блюда Тимбаль из хека на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму