Трюфельні тістечка від Тетяни Литвинової

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Тетяна Литвинова вже розповідала, як приготувати трюфельний торт. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилася рецептом не менш смачних тістечок з трюфельним прошарком.

Інгредієнти:

волоські горіхи – 200 г

вершкове масло – 150 г

цукор – 120 г

борошно – 150 г

чорний шоколад (70%) – 200 г

вершки (30%) – 500 мл

кава розчинна – 6 г

цукрова пудра – 16 г

коктейльні вишні – 10 шт.

Приготування:

Подрібніть підсмажені волоські горіхи. Натріть холодне вершкове масло на крупній тертці та змішайте його з борошном. Додайте подрібнені горіхи, цукор і замісіть тісто.

Розкачайте його на пласт товщиною 1 см. За допомогою склянки діаметром 7 см виріжте з тіста 10 кругів.

Застеліть плоске деко пергаментом так, щоб його краї виходили за межі дека. Викладіть коржики в форму та випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за температури 180°C 25 хвилин.

Дістаньте коржики з форми та залиште остигати за кімнатної температури.

Для трюфельного прошарку нагрійте вершки, не доводячи до кипіння. Додайте шматочки шоколаду і перемішайте. Зніміть з вогню та відставте на 1 години для застигання.

Для крему збийте міксером вершки до пишної піни. Додайте цукрову пудру і каву та знову збийте.

Нанесіть трюфельну масу на коржики шаром товщиною 5 мм, а поверх неї за  допомогою кондитерського мішка вичавіть крем товщиною 4-5 см.

Прикрасьте тістечка коктейльними вишнями та поставте в холодильник на 1 годину.

Video: Как приготовить трюфельные пирожные?

Смотрите лучшие рецепты трюфельных десертов от Татьяны Литвиновой на сайте шоу "Все буде смачно!"
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо