Трюфельні тістечка від Тетяни Литвинової


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Тетяна Литвинова вже розповідала, як приготувати трюфельний торт. А тепер кулінарний експерт шоу «Все буде смачно!» поділилася рецептом не менш смачних тістечок з трюфельним прошарком.

Інгредієнти:

волоські горіхи – 200 г

вершкове масло – 150 г

цукор – 120 г

борошно – 150 г

чорний шоколад (70%) – 200 г

вершки (30%) – 500 мл

кава розчинна – 6 г

цукрова пудра – 16 г

коктейльні вишні – 10 шт.

Приготування:

Подрібніть підсмажені волоські горіхи. Натріть холодне вершкове масло на крупній тертці та змішайте його з борошном. Додайте подрібнені горіхи, цукор і замісіть тісто.

Розкачайте його на пласт товщиною 1 см. За допомогою склянки діаметром 7 см виріжте з тіста 10 кругів.

Застеліть плоске деко пергаментом так, щоб його краї виходили за межі дека. Викладіть коржики в форму та випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за температури 180°C 25 хвилин.

Дістаньте коржики з форми та залиште остигати за кімнатної температури.

Для трюфельного прошарку нагрійте вершки, не доводячи до кипіння. Додайте шматочки шоколаду і перемішайте. Зніміть з вогню та відставте на 1 години для застигання.

Для крему збийте міксером вершки до пишної піни. Додайте цукрову пудру і каву та знову збийте.

Нанесіть трюфельну масу на коржики шаром товщиною 5 мм, а поверх неї за  допомогою кондитерського мішка вичавіть крем товщиною 4-5 см.

Прикрасьте тістечка коктейльними вишнями та поставте в холодильник на 1 годину.

Video: Как приготовить трюфельные пирожные?

Смотрите лучшие рецепты трюфельных десертов от Татьяны Литвиновой на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити