Тісто для відкритих пирогів від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Кулинарний експерт шоу «Все буде смачно!» Алла Ковальчук розповіла, як приготувати тісто для м’ясного, овочевого та яблучного пирогів.

Інгредієнти:

борошно – 560 г

вершкове масло – 200 г

яйця – 2 шт.

цукор – 30 г

свіжі дріжджі – 75 г

молоко (2,5%) – 1/2 склянки

сіль – 1/2 ч. л.

Приготування:

До молока кімнатної температури додайте 1 ч. л. цукру і дріжджі. Поступово висипте 1/2 склянки борошна. Перемішайте.

Яйця збийте виделкою з сіллю. Змішайте їх з м’яким вершковим маслом та додайте 1,5 склянки борошна.

Змішайте молочну та яєчну маси.

Додаючи борошно, вимішуйте тісто, доки не перестане липнути до рук. Зануріть тісто у теплу воду.

Коли тісто спливе,  дістаньте його з води та  обсушіть паперовими рушниками. Вмішайте в нього цукор.

Поділіть тісто на 3 частини.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування
Каре телятини «Приворотне зілля»: рецепт приготування
Закуска «Центр всесвіту»: рецепт приготування
Шоколадний торт «Лава пристрасті»: рецепт приготування
Салат з морепродуктів «Моя перлинка»: рецепт приготування
Печиво-сердечка з компліментами: рецепт приготування
«Все Буде Смачно»: які страви приготують зіркові чоловіки на День Закоханих? (Анонс на 11.02.2018)
Салат-букет: рецепт приготування
Їстівні квіти-льодяники: рецепт приготування
Відомі українці записали відеозвернення до Надії Матвєєвої


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити