Тісто для відкритих пирогів від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кулинарний експерт шоу «Все буде смачно!» Алла Ковальчук розповіла, як приготувати тісто для м’ясного, овочевого та яблучного пирогів.

Інгредієнти:

борошно – 560 г

вершкове масло – 200 г

яйця – 2 шт.

цукор – 30 г

свіжі дріжджі – 75 г

молоко (2,5%) – 1/2 склянки

сіль – 1/2 ч. л.

Приготування:

До молока кімнатної температури додайте 1 ч. л. цукру і дріжджі. Поступово висипте 1/2 склянки борошна. Перемішайте.

Яйця збийте виделкою з сіллю. Змішайте їх з м’яким вершковим маслом та додайте 1,5 склянки борошна.

Змішайте молочну та яєчну маси.

Додаючи борошно, вимішуйте тісто, доки не перестане липнути до рук. Зануріть тісто у теплу воду.

Коли тісто спливе,  дістаньте його з води та  обсушіть паперовими рушниками. Вмішайте в нього цукор.

Поділіть тісто на 3 частини.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму