Тісто для відкритих пирогів від Алли Ковальчук


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Кулинарний експерт шоу «Все буде смачно!» Алла Ковальчук розповіла, як приготувати тісто для м’ясного, овочевого та яблучного пирогів.

Інгредієнти:

борошно – 560 г

вершкове масло – 200 г

яйця – 2 шт.

цукор – 30 г

свіжі дріжджі – 75 г

молоко (2,5%) – 1/2 склянки

сіль – 1/2 ч. л.

Приготування:

До молока кімнатної температури додайте 1 ч. л. цукру і дріжджі. Поступово висипте 1/2 склянки борошна. Перемішайте.

Яйця збийте виделкою з сіллю. Змішайте їх з м’яким вершковим маслом та додайте 1,5 склянки борошна.

Змішайте молочну та яєчну маси.

Додаючи борошно, вимішуйте тісто, доки не перестане липнути до рук. Зануріть тісто у теплу воду.

Коли тісто спливе,  дістаньте його з води та  обсушіть паперовими рушниками. Вмішайте в нього цукор.

Поділіть тісто на 3 частини.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити