Тісто для відкритих пирогів від Алли Ковальчук

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Кулинарний експерт шоу «Все буде смачно!» Алла Ковальчук розповіла, як приготувати тісто для м’ясного, овочевого та яблучного пирогів.

Інгредієнти:

борошно – 560 г

вершкове масло – 200 г

яйця – 2 шт.

цукор – 30 г

свіжі дріжджі – 75 г

молоко (2,5%) – 1/2 склянки

сіль – 1/2 ч. л.

Приготування:

До молока кімнатної температури додайте 1 ч. л. цукру і дріжджі. Поступово висипте 1/2 склянки борошна. Перемішайте.

Яйця збийте виделкою з сіллю. Змішайте їх з м’яким вершковим маслом та додайте 1,5 склянки борошна.

Змішайте молочну та яєчну маси.

Додаючи борошно, вимішуйте тісто, доки не перестане липнути до рук. Зануріть тісто у теплу воду.

Коли тісто спливе,  дістаньте його з води та  обсушіть паперовими рушниками. Вмішайте в нього цукор.

Поділіть тісто на 3 частини.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)