Томатне желе від Йоші Фудзівари

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

 16735_1-575x380

Інгредієнти:

червоні помідори – 130 г

рожеві помідори – 130 г

жовті помідори – 130 г

курячі кістки – 500 г

перець чилі – 10 г

желатин – 10 г

червоне сухе вино – 50 мл

чорний мелений перець – 2 г

сіль – 5 г

Приготування:

У сотейнику змішайте відварений на курячих кістках бульйон, скибочки помідорів без шкірки, слайси перцю чилі, червоне сухе вино, сіль, чорний мелений перець. Доведіть суміш до кипіння, остудіть 5 хвилин.

Розчиніть желатин у теплій воді та додайте його до теплого бульйону з помідорами.  У красиві келихи викладіть скибочки помідорів, залийте їх рідиною із желатином та залиште у холодильнику до застигання.

Video: Рецепт желе из помидоров

Японский шеф-повар Йоши Фудзивара рассказал на кухне шоу "Все буде смачно!" как легко и быстро приготовить томатное желе...
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)