Томатне желе від Йоші Фудзівари

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

 16735_1-575x380

Інгредієнти:

червоні помідори – 130 г

рожеві помідори – 130 г

жовті помідори – 130 г

курячі кістки – 500 г

перець чилі – 10 г

желатин – 10 г

червоне сухе вино – 50 мл

чорний мелений перець – 2 г

сіль – 5 г

Приготування:

У сотейнику змішайте відварений на курячих кістках бульйон, скибочки помідорів без шкірки, слайси перцю чилі, червоне сухе вино, сіль, чорний мелений перець. Доведіть суміш до кипіння, остудіть 5 хвилин.

Розчиніть желатин у теплій воді та додайте його до теплого бульйону з помідорами.  У красиві келихи викладіть скибочки помідорів, залийте їх рідиною із желатином та залиште у холодильнику до застигання.

Video: Рецепт желе из помидоров

Японский шеф-повар Йоши Фудзивара рассказал на кухне шоу "Все буде смачно!" как легко и быстро приготовить томатное желе...
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму