Торт «Ейфорія»

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

IMG_2832

молоко (2,5%) – 270 мл

яйця – 10 шт.

цукрова пудра – 250 г

фісташки – 50 г

вершкове масло – 300 г

цукор – 400 г

желатин – 40 г

картопляний крохмаль – 40 г

ванільний цукор – 15 г

чорний шоколад (70 %) – 200 г

лимон – 1шт.

лимонна кислота – 3 г

Спочатку приготуйте коржі і прикраси. Збийте білки з цукровою пудрою в щільну піну. Розділіть збитий білок на дві частини. В одну додайте подрібнені фісташки. Перемішайте.

Викладіть масу в кондитерський мішок. По спіралі видавіть круглий корж на деко з пергаментом. Збиті білки, що залишилися, викладіть в інший кондитерський мішок. Видавіть візерунки на друге деко з пергаментом.

Поставте обидва дека в духовку, випікайте впродовж однієї години за температури 120 градусів.

Приготуйте суфле. Замочіть заздалегідь желатин у воді. Також розведіть водою крохмаль.

Відділіть жовтки від білків. Розітріть жовтки з цукром і ванільним цукром.

Додайте молоко та розведений крохмаль. Суміш уварюйте, поки вона не стане густою.

Потім зніміть з вогню, додайте вершкове масло і збийте в крем. Прогрійте желатин до рідкого стану на паровій бані.

Збийте білки з цукром і лимонною кислотою до густої піни. Додайте желатин тонкою цівкою, продовжуючи збивати до однорідності. З лимона натріть цедру. Змішайте крем, цедру і збиті білки.

Вистеліть дно і бортики роз’ємної форми харчовою плівкою. Перелийте в неї молочне суфле. Поставте його в холодильник на 4 години.

Приготуйте глазур. Розтопіть чорний шоколад на паровій бані. Додайте молоко, розмішайте.

Сформуйте торт. На корж викладіть суфле. Полийте глазур’ю і викладіть зверху прикраси з безе.

Video: Как приготовить торт Эйфория?

Не знаете, чем удивить гостей за праздничным столом? Тогда попробуйте приготовить шикарный молочный торт Эйфория - все гарантированно будут в восторге. Рецепт от Татьяны Литвиновой на сайте шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
Макарони під м’ясним фаршем
Картопля по-македонски

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею