Торт з квасолі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Fasol'_final

квасоля (червона) – 330 г 

яйця – 5 шт.

цукор – 180 г

борошно – 160 г

розпушувач – 5 г

мелений мускатний горіх – 1 г

вершкове масло – 120 г

сіль – 2 г

варене згущене молоко – 400 г

чорний шоколад (70%) – 180 г

цукрова пудра – 50 г

вершки (18%) – 125 мл

вода – 60 мл

Відварену червону квасолю подрібніть на пюре. Збийте яйця з цукром, додайте суміш борошна, розпушувача, меленого мускатного горіха та солі. Підмісіть квасоляне пюре. Викладіть тісто в охолоджену форму, випікайте 40 хв. за температури 180°C.

Для крему – збийте варене згущене молоко з вершковим маслом. Додайте перетерту через сито відварену червону квасолю. Охолодіть крем 30 хв.

Приготуйте ганаш: гіркий шоколад розтопіть на паровій бані. Додайте вершки, цукрову пудру, вершкове масло. Перемішайте.

Сформуйте торт. Бісквіт розріжте горизонтально на три коржі. Промастіть їх кремом. Залишками крему змастіть верхівку і боки. Охолодіть торт впродовж 30 хв., покрийте з усіх боків ганашем та знову поставте в холодильник на 30 хв.

Готовий торт прикрасьте карамелізованою квасолею, апельсиновою цедрою та м’ятою.

Video: Как приготовить торт из фасоли?

Смотрите рецепт шикарного фасолевого торта на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити