Торт з квасолі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Fasol'_final

квасоля (червона) – 330 г 

яйця – 5 шт.

цукор – 180 г

борошно – 160 г

розпушувач – 5 г

мелений мускатний горіх – 1 г

вершкове масло – 120 г

сіль – 2 г

варене згущене молоко – 400 г

чорний шоколад (70%) – 180 г

цукрова пудра – 50 г

вершки (18%) – 125 мл

вода – 60 мл

Відварену червону квасолю подрібніть на пюре. Збийте яйця з цукром, додайте суміш борошна, розпушувача, меленого мускатного горіха та солі. Підмісіть квасоляне пюре. Викладіть тісто в охолоджену форму, випікайте 40 хв. за температури 180°C.

Для крему – збийте варене згущене молоко з вершковим маслом. Додайте перетерту через сито відварену червону квасолю. Охолодіть крем 30 хв.

Приготуйте ганаш: гіркий шоколад розтопіть на паровій бані. Додайте вершки, цукрову пудру, вершкове масло. Перемішайте.

Сформуйте торт. Бісквіт розріжте горизонтально на три коржі. Промастіть їх кремом. Залишками крему змастіть верхівку і боки. Охолодіть торт впродовж 30 хв., покрийте з усіх боків ганашем та знову поставте в холодильник на 30 хв.

Готовий торт прикрасьте карамелізованою квасолею, апельсиновою цедрою та м’ятою.

Video: Как приготовить торт из фасоли?

Смотрите рецепт шикарного фасолевого торта на сайте кулинарного проекта Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму