Трубочки з капусти від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

b4b68571

капуста – 500 г

для льєзону:

яйця – 2 шт.

молоко – 100 мл

борошно – 160 г

сіль – 10 г

чорний мелений перець – 2,5 г

олія – 120 мл

вершкове масло – 50 г

для начинки:

яйця – 5 шт.

кріп – 3 гілочки

петрушка – 3 гілочки

гірчиця – 20 мл

сметана 15% – 25 мл

сіль – 5 г

чорний мелений перець – 1 г

Відваріть капусту і розділіть її на окремі листочки. Зріжте грубі прожилки та відбийте листя кухонним молотком. В окремій мисці приготуйте льєзон: збийте яйця з молоком.

Змішайте порізані кубиками відварені яйця, зелень, сіль, перець, сметану та гірчицю. Загорніть начинку у відварені та відбиті капустяні листочки.

Трубочки обкачайте в борошні, потім – у льєзоні та ще раз у борошні.

Обсмажуйте на пательні по 2-3 хвилини з кожного боку.

Video: Трубочки из капусты от Игоря Мисевича

Смотрите рецепт отличной закуски - трубочек из капусты от Игоря Мисевича - на сайте шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Яблучний Спас: пиріг з яблук та печива
Яблучний Спас: соус з яблук
Яблука, запечені у листковому тісті, до Яблучного Спасу
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Рецепт супу харчо від Сергія Калініна
Як вибрати якісну згущенку?
Суп-пюре з броколі
Шпундра
Як приготувати рис для суші?
Консервовані помідори
Найпростіший рецепт варення з дині
Як вибрати солодкий кавун?
10 рецептів печива за 15 хвилин
Як заморозити малину на зиму

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Медово-яблочный узвар
Медово-яблучний узвар
рецепт яблочного штруделя из лаваша, рецепт яблочного штруделя из лаваша пошагово, состав яблочного штруделя из лаваша, как готовить яблочный штрудель из лаваша пошагово, как приготовить яблочный штрудель из лаваша
Швидкий яблучний штрудель з лаваша