Цибулево-яблучний пиріг


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

yablochnyi_pirog_s_lukom_i_golubym_syrom

червона цибуля – 2 шт.

яблука – 5 шт.

цукор – 300 г

вершкове масло – 30 г

яйця – 4 шт.

молоко – 75 мл

борошно – 100 г

розпушувач – 5 г

яблучний оцет (5%) – 20 мл

червоне десертне вино – 100 мл

Червону цибулю очистіть та наріжте чвертькільцями завтовшки 2-3 мм. Помніть руками. Додайте яблучний оцет, червоне десертне вино та цукор. Перемішайте.  Залишіть маринуватися на 15 хвилин.

Яблука очистіть від шкірок та наріжте слайсами завтовшки 1,5-2 см. Викладіть їх на змащене маслом деко та запечіть у духовці за температури 175 °C впродовж 15 хвилин.

Розтопіть на пательні вершкове масло, додайте мариновану цибулю. Обсмажте її впродовж 2 хвилин. Потім тоненькою цівкою влийте маринад, перемішайте та залишіть ще на 5 хвилин на вогні.

Змішайте борошно із розпушувачем. Відділіть білки від жовтків. Збийте білки із цукром до густої піни. Поступово з‘єднайте їх з борошном. Потім тонкою цівкою влийте молоко і перемішайте тісто міксером до однорідності.

Форму для тарту змастіть вершковим маслом, на дно форми покладіть  круг пергаменту. Розподіліть по ньому карамелізовану цибулю. Залийте її тістом. Зверху викладіть яблучні скибочки.

Випікайте пиріг у духовці за температури 175 °C впродовж 45 хвилин. Потім остудіть, переверніть на блюдо, зніміть пергамент і знову переверніть, щоб яблука були зверху.

Для оздоблення посипте поверхню пирога цукровою пудрою.

Video: Как приготовить пирог с луком и яблоками?

Смотрите рецепт вкуснейшего яблочно-лукового пирога на сайте шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Торт-піньята «Солодка душа»: рецепт приготування


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити